Chilli ser en gris för första gången…

När en av mina elever på Naturbruksgymnasiet Svenljunga sköt en gris på vak passade jag på att ta med Chilli och se hur hon reagerade på detta, för henne nya vilt. Jag törs väl säga att jag inte behövde egga henne. Intresset var det inget fel på hos den just ettåriga tiken (hade inte förväntat mig annat heller). Hoppas på en bättre “småhundsvinter” än föregående år, så att hon och de andra tyskarna får bättre chanser att visa vad de går för även ovan jord.

3 comments

  1. Hej

    Behöver väl inte kommenteras 😉
    Hörde en viskning om att det planerades ett anlagsprov här i närheten, kunde vara kul att få träffa “tjejen” och se henne live.

    1. Hej Benny,

      ja vi tänkte komma ner ett gäng och träna en gång, samt förhoppningsvis starta på gryt/vattendelen inom kort. Troligtvis träning nu på söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *