Träning för hundar, folk och hästar…

I den tryckande värmen känns det kanske inte så inspirerande att motionera jyckarna. Men när hösten kommer (och det är inte långt kvar), så kommer jag kräva dagsjakter från dem från start. Då gäller det att vara rättvis mot dem redan nu och låta dem bygga upp muskler och kondition även under sommarhalvåret. OK, långa motionspass mitt på dagen i den värsta värmen är inte aktuellt, men simning, löpning på långgrunt vatten och cykelturer i kvällssvalkan duger gott.

Tobias, som har Tribiani Hilda har tagit träningslogistiken en nivå högre, när han passar på att motionera både sig själv, hunden och ponnyn Stjärna. Både till fots som synes, men också med Stjärna framför en sulky och Hilda springandes brevid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *