SE J(RÄV)Ch Jägarhults Banjo blir SE UCh!

Jag ställde även ut SE J(RÄV)Ch Jägarhults Banjo (e. SE JCh Rami/u. J RR Rosebird Anja Etelävouren) i Tvååker igår. Resultatet blev Excellent med CERT och BIM. Eftersom det var en internationell utställning tilldelades han också CACIB. Detta var hans tredje raka CERT och han blir därmed SE UCh. Det känns fantastiskt roligt att min första stövare på minimalt antal prov- respektive utställningsstarter erövrat både Svenskt jaktchampionat och utställningschampionat vid 4½ års ålder! Bilden här brevid är på en ung Banjo med en av sina första rävar; det är trots allt jakten som räknas, men att en vass rävhund med snart 50 rävar på sitt samvete kan se bra ut gör ju inte saken sämre!

5 comments

    1. Tack Marianne, Frida hälsar tillbaka. Skall bli kul att höra hur det går med Sisqa nu när hennes första jaktsäsong står för dörren. Ser fram emot rapport!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *