Rävjakt och vorstehutställning

Idag åkte jag med Zita till Åstorp och SVK Södras utställning. Redan på vägen dit plingade det till i mobilen. Martin Blank skickade en bild på Trappers Adventure’s Viska med dagens första sprängda räv. Måste erkänna att jag kände mig ganska underlägsen och egentligen hellre varit i skogen.
Utställningen gick hyffsat för Zitas del och hon erhöll ett Very Good i jaktklass, med anmärkningar som framförallt kom sig av att hon är i jaktkondition. Å andra sidan skall väl en jakthund inte vara i utställninskondition så här års?!
Väl färdig i utställningsringen fick jag ännu ett mms från Martin. Hans schillertik hade tagit ett slag till ännu ett gryt där Viska jobbat hårt och intensivt i den ler- och vattenfyllda gången. Räv nr 2 sköts efter nedslag i en ändgång. Hatten av Martin!

20121201-143743.jpg

20121201-143757.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *