Tillbaka från Etiopien

I förrgår kom jag tillbaka från en tvåveckors resa till Etiopien tillsammans med gode vännen Håkan Pohlstrand och Sven Floer. Resans mål var Gambella i västra Etiopien mot gränsen till Södra Sudan. Syftet var att undersöka områdets natur och viltbestånd från marken. Gjorda flyginventeringar skvallrade om förvånansvärt starka viltstammar och vi blev inte besvikna! Tiotusentals antiloper av arten White Eared Kob, tre fågelarter som aldrig tidigare registrerats i området och att sova under stjärnhimlen med lejonryt i fjärran var några av resans höjdpunkter.
Under tiden jag varit iväg har vorstehvalparna vuxit till sig rejält. Det är härligt att se dem ute i grönskan och Tove hjälper som vanligt pappa med hundbestyren. Uppdateringar kommer!

20130518-160222.jpg

One comment

  1. För det första, välkommen hem!

    Valparna börjar sju se ut som hundar, och inte bara som små gnyende korvar! Kul att man börjar ana att de (antagligen) kommer att bli rätt mörka.

    Vi får höras framigenom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *