Nyårsjakt och summering av 2013

imageEtt par timmars jakt hemmavid idag resulterade i två rådjur skjutna för Hivlingens Quilla och Tribiani Hilda efter fina drev. Därmed är 2013 års sista jakt avklarad och vi på Gamekeeper’s kan se tillbaka på ett händelserikt år innehållande bl.a. 100:e skjutna räven för Jägarhults Banjo, en fantastisk ripjakt, Guldpokalseger för Gamekeeper’s Brioni och Sten Rönnerling, lagseger i Nordsik Pointermatch med bl.a. Stenbitens Epson, fina fältfågeljakter, härliga klövviltjakter med TJT, fyra förstapristagare från Gamekeeper’s på TJTK’s anlagsprov. Listan över höjdpunkter kan göras lång, men viktigare än att rabbla meriter och siffror är ett varmt tack till alla våra valpköpare och övriga som stöttar oss, inga nämnda, inga glömda. Tillsammans tar vi oss an 2014 med förhoppningar om fina jakter och duktiga hundar på jaktproven. Nedan finner ni ett litet galleri med några bilder fån 2013.

Vi ses i skogen, på fjället och fälten 2014!

/Kalle och Kenth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *