Några framgångar för Gamekeeper’s TJT

I helgen gick TJTK’s sommarträff av stapeln i Bassholma. Det var ett fantastiskt trevligt arrangemang med vackert väder och härliga människor. Stort tack till Södra Lokalavdelningen som stod som värd! På lördagen startade undertecknad tre tikar på anlagsprovets gryt-/vattendel; Gamekeeper’s Opal Springs fick full pott med 4h på vatten. Gamekeeper’s Diana och Hivlingen’s Quilla fick även de full pott med fyror rakt över, vilket sammanlagt med deras drevdel skog från i vintras ger dem betyget Utmärkt på TJTK’s Anlagsprov Skog.

På söndagens utställning fick Gamekeeper’s IR Knatte Excellent med CK och blev femte bästa hanhund. Gamekeeper’s AH Kenzo erhöll ett Excellent, och Knattes kullsyster Gamekeeper’s IR Titti fick Very Good och blev därmed avelsgodkänd enligt TJTK’s kriterier.

Sist, men inte minst erhöll Gamekeeper’s Ilie Nastase utmärkelsen Årets Avelshane. Vi på kennel Gamekeeper’s är stolta över utmärkelsen och säger grattis till “Zeb’s” ägare och husse Benny Niklasson!

Den yngre av två nöjda kennelinnehavare med, från vänster, Diana, Quilla och Opal Springs

Den yngre av två nöjda kennelinnehavare med, från vänster, Diana, Quilla och Opal Springs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *