Vorstehträff

Ikväll fick vi besök av tre valpköpare från fjolårets vorstehkull (Gamekeeper’s E-kull). Träningsråd i allmänhet och fokus på eftersöksgrenarna i synnerhet stod på programmet. Att se vackra och lovande unghundar med ambitiösa och intresserade förare är verkligt härligt för en uppfödare! Efter lite finslipning av detaljerna hoppas vi på jaktprovstart senare i höst.
Från vänster; Leif med Essa och min egen Ebba, Björn med Effi, samt Thomas med Ess. Samtliga har redan visat prov på stabil mentalitet, rejäl gålust och bra fågelbehandling. Dessutom verkar de besitta bra rovviltskärpa och goda allroundegenskaper; för Essa har det t.ex skjutits flera grävlingar på ståndskall de senaste veckorna!

20140819-002623.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *