Vilja på utställning

Vilja, Excellent CK & BIR, visad av Trude Granhus.

Vilja, Excellent CK & BIR, visad av Trude Granhus.

Det är inte så ofta jag lägger upp bilder från utställning här på bloggen. Idag ställdes emellertid Vilja ut på My Dog i Göteborg. Välvisad av duktiga Trude Granhus, fick den knappt årsgamla Vilja Excellent med CK i juniorklass och blev dessutom BIR! Att hennes bevisligen goda exteriör verkar vara kombinerad med ett välbalanserat temperament, samt goda jaktegenskaper är bara att tacka för. Vi som håller TJT skall vara glada över, och värna det faktum att vår ras är förskonad från den beklagliga uppdelning mellan sunda bruksdjur och fysiskt degenererade utställningsvarianter, som många andra jakthundsraser lider av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *