Banjo och Diana – en effektiv kombination!

Dagens jakt i Ryaberg med Carina, Louise och Mattias som värdar, började lovande. Både Foxy och Banjo kom på slag, men trots att de släpptes halvannan kilometer från varandra visade det sig att Banjo väckte fram till den plats där dotterns slagarbete började. Han kopplades därför för att ge henne chansen att resa räven. Hon hade då jobbat sig iväg närmare en kilometer. Dessvärre fick hon aldrig upp den räven och vid lunchtid släpptes de båda på nytt i ett annat markavsnitt. Foxy fick inte upp, men Banjo släpptes på ett slag från igår kväll. En timma senare var räven på benen och buktade fint. Banjo drev i 3,5 timma, varefter räven gick in i ett stenröse i åkermark. Klockan var 16 och mörkret hade börjat sänka sig, men då rävjakt skall bedrivas med mottot “seger till varje pris” och dygderna ihärdighet och nit som ledstjärnor, släpptes Diana vid grytet. Efter ännu ett utmärkt sprängararbete av henne kom räven i god fart och påsköts av Mark, men fortsatte ur synhåll. Banjo släpptes ånyo och avslutade själv jakten ett par hundra meter bort.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/8f5/19934336/files/2015/01/img_0519.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *