Fasantuppar i snöfallet

Den senaste tidens jakter har karaktäriserats av begreppet “stolpe ut”. Glädjande har emellertid varit att Foxy gjort några riktigt bra arbeten på räv, dock utan att Mickel hamnat på ladugårdsväggen…
Epson, som fått stå på laddning de senaste veckorna, behövde få röra på sig och husse kände ett obändigt jaktbehov. Därmed fick en halvtimmes jakt runda av arbetsdagen. Epson skötte otaliga fasaner på ett utmärkt sätt. En handfull av dessa exponerade sig för säkra skott och hamnade således i viltväskan. Hur privilegierad känner man sig inte när man får fälla vackra vintertuppar i lätt snöfall för en duktig pointer?! Måtte den stunden bli avstamp för en lyckad säsongsavslutning!

2015/01/img_0617.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *