Slyngeljakt!

Som avslutning på klövviltjakten 14/15 hölls säsongens slyngeljakt på Toppeladugård idag. Den höga stämningen på en sådan begivenhet skapar en alldeles speciell atmosfär.
Efter dagen kan Tobias och jag ännu en gång konstatera att våra, i viltfattiga västergötland injagade TJT’s kanske är lite för ihärdiga när hjort och gris ligger i snart sagt varje buske. Jagade gjorde de i alla fall med råge. Bl.a. fick Bertil Mårtensson skjuta en dovdubblé för Diana. Att Tobias och jag fick avsluta jaktdagen med att fånga in drivande jaktterriers ett par kilometer ur såten kan vi lämna därhän…
Stort tack alla inblandade, inga nämnda inga glömda, för en trevlig säsong och fin avslutning!

2015/01/img_0765.jpg

2015/01/img_0762.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *