Valptid

valp2I skrivande stund finns två pointerkullar på kenneln; 5 hanar och 4 tikar e. Gamekeeper’s Brioni u. Donna, samt 4 hanar och 5 tikar e. Forsrännarens Hugge u. Lyngberga Nora. Jag har mycket stora förväntningar på båda kullarna och det är spännande att följa deras utveckling. Idag fick jag besök av Magnus Kwant, som har unghanen Carnbrings Black Bull (e. Stenbitens Epson u. Tiurskogens Penny). En god vän till Magnus skall ha en hanvalp från Donnas kull och Magnus, som även är en duktig fotograf, hade kameran med för att ta några bilder. Jag tar mig friheten att publicera två av dem här.

Glädjande ur ett pointerperspektiv är att det finns många mycket spännande parningar just nu! Chansen att få en duktig kamrat på jaktstigen torde vara god från de flesta av de nuvarande parningar/kullar jag känner till. Det stora utbudet till trots är de flesta valparna från mina kullar tingade, men för den intresserade jägaren finns ett par hanvalpar kvar att tinga!

valp