Jaktveckan i Jämtland

Förra veckan tillbringades tillsammans med kära hustrun i Jämtland. Vi fann inte lika mycket fågel som föregående vecka, men hade trots allt jakt varje dag. Helgen tillbringades tillsammans med gamla och nya vänner på NNFK’s jaktprov i Edevik. Epson gick i finalsläpp mot Eva Permans duktiga Princess of Speed, som kort efter släpp spikade en singelripa och därmed blev välförtjänt vinnare.

Att komma hem efter två veckor till fjälls, nästan utan mobiltäckning, innebär mycket jobb och bråda dagar. Lite fältträning inför stundande jaktprov och rapphönsjakter har dock hunnits med. Uppdatering kommer!

Donna har just lämnat av ripan till nöjd husse

Donna har just lämnat av ripan till nöjd husse

Vackra fjäll - vacker fru!

Vackra fjäll – vacker fru!

Frukt-och-mandel-paus

Frukt-och-mandel-paus