Och så en rejäl klövviltjakt…

Sörmland bjöd på ännu en fartfylld klövviltjakt härom dagen. Quilla och Gant fick gå två såter och samjagade fint på så vis att var och en skötte sitt och drev på varsitt håll. Detta fortskred ända tills deras drevgrisar valde att sammanstråla i en granplantering utanför såten. Där var givetvis ännu fler av nöffarnas artfränder och med två ystra terriers i samma plantering blev det “en lustiger dans”. extra kul var att första grisen sköts för Gant. Diana, som hade jagat dagen innan, sparades till sista såten och ordnade ett trevligt dovhjortsdrev till gagn för en passkytt.

Gant med sitt första vildsvin

Gant med sitt första vildsvin

Quilla med en mindre av mindre modell

Quilla med en mindre av mindre modell

Quilla kommer till husse efter ett längre drev på kronvilt

Quilla kommer till husse efter ett längre drev på kronvilt

Parad mot vacker bakgrund

Parad mot vacker bakgrund