Jägarhults Banjo – CERT och BIM

SE J(RÄV)Ch Jägarhults Banjo fick sitt andra CERT (på andra utställningsstarten) på Hallands Stövarklubbs utställning i Ullared igår. Han blev dessutom BIM. Tack till Kent Liljekvist för hjälpen med att visa honom! Nu hoppas vi på samma framgång en tredje utställning, så är dubbelchampionatet bärgat…

2 comments

  1. Om inte hunden är av rätt typ (EX) så hjälper det inte vem som visar hunden !
    En väl ihopkommen Finhane med en utmärkt mentalitet och rörelser. Grattis.

    1. Tack Kent, det är möjligt. Dock är det skönt för nervös husse att kunna stå utanför ringen och se på istället för att själv snubbla omkring framför domaren. 🙂 Får kanske möjlighet att själv visa honom i BIR-final mot din “Nixa” någon gång…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *