Valpning och ofrivilligt jaktuppehåll

den totala tystnaden på bloggen senaste veckan har sin förklaring i att det faktiskt inte hänt någonting – tills igår! Chilli födde den första valpen vid 10-tiden och sen kom resten på löpande band. Strax före kl 14 var det hela avklarat. Det blev 2 hanar och 4 tikar. Utan att ha tittat särskilt noggrant på dem, så ser det ut som en mycket jämn och livskraftig samling krabater.
Till alla er som står i kö för valp; ha tålamod! Jag kontaktar samtliga inom ett par dagar.
Det ofrivilliga jaktuppehållet då? Jo, hela familjen Stolt har åkt på en särdeles enveten influensa, eller liknande. Således har jag tvingats bevittna 4-5 av säsongens vackraste jaktdagar från soffan. Man kan lugnt säga att både husse och hundar är rastlösa. Snart är vi i skogen igen!

20130121-123359.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *