Ankeborgskullen född julafton 2011

bloggOch nu är de 13 månader. G’s IR Fnatte och systern Kicki startade idag på drevdelen till TJTKs skogsprov i N Småland. Det blev full pott för båda! Fnatte drev troligen vildsvin och inkl ståndskall var arbetstiden drygt 30 minuter – tillbaka efter 58/59 minuter. Kicki drev rådjur i nära nog prick 20 minuter med perfekt återgång. Till sommaren fortsätter de med gryt och  vatten. Gryt har de inte testat, men riktigt vattenglada är de båda två!
Far till dessa två duktiga ungdomar är J Gamekeeper’s Ilie Nastase och mor är
J C.I.B SE UCH Gamekeeper’s Räskva!

Stort GRATTIS till ägarna Bo & Ulf, två herrar i övre medelåldern med sina första tyskar och dessutom för första gången på jaktprov! Hatten av….!

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *