“Back in business”

Den förra veckans influensa gav slutligen med sig. I fredags tog jag således pass på Östads Säteris fina marker, där mina elever arrangerar en klövviltjakt varje år. Bl.a deltog Martin med Trappers Adventures Viska på jakten och jag hade äran att få skjuta dubblé på rådjur för henne.
Stärkt av gårdagen fortsatte jag i den något ovana rollen som passkytt under dagens slyngeljakt på Toppeladugård. Tobias var med och gick som hundförare med Hilda och Zetor. Diana var på min sida även idag, vilket resulterade i två spetshjortar och tre rävar för 30-06an under dagens första två såter. Tobias fick dessutom sätta nådaskottet i en galt som Zetor och en duktig kopov jobbade med. Ytterligare några hjortar och ett rådjur gjorde viltparaden komplett.

20130126-182724.jpg

20130126-182754.jpg

20130126-182820.jpg

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *