En helg med Foxy och Banjo

Igår fick Banjo bli hemma till förmån för 11 månader gamla Foxy. Med ungdomlig energi gjorde hon rejäla sökrundor och presterade några drev på okänt drevdjur. Jaktlusten verkar det i alla fall inte vara något fel på!
Idag var det åter dags för storjakt i Dalstorp. Banjo kom på slag under första sökrundan och reste räven efter 20 minuters väckande. Efter fyra timmars drev hade ingen lyckats få räven inom håll och drevet slutade vid ett större gryt. Banjo blev stående vid grytet i knappt 10 minuter, men innan vi kom dit tog han ett nytt slag som ledde därifrån. Upptaget kom strax därefter och halvannan timma senare kunde Adam L fälla en hanräv. Samtidigt sköt Roland N den tidigare indivna rävtiken för Christians terrier Bea.

20130303-200402.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *