På klappjakt i Warwickshire

En inbjudan från min gode vän Björn Lindvall till klappjakt på fasaner och rödhöns i England var förstås omöjlig att neka till. Den gångna helgen påbörjades således med hagelbössa i hand vid en “peg” på gården Wormleighton Hall. Strålande väder och fina fåglar utgjorde grunden till en härlig dag. Den engelska gästfriheten och jaktkulturen likaså!

Extra roligt var att Frida hade möjlighet att följa med. Att tillsammans få ett par dagars paus från vardagens bestyr var välbehövligt. Dessutom blev vistelsen en källa till inspiration för kommande projekt på vår nya gård Berg.

Undertecknad, tillika födelsedagsbarnet vid "peggen"

Undertecknad, tillika födelsedagsbarnet vid “peggen”

Herr och Fru Stolt njuter av engelska landsbygden

Herr och Fru Stolt njuter av engelska landsbygden

Björn fyller på fickorna

Björn fyller på fickorna

Söt omladdare;-)

Söt omladdare;-)

Taxen Topsy hävdar äganderätt till en del av dagens skörd

Taxen Topsy hävdar äganderätt till en del av dagens skörd

Mr. Swift klappar om sina trofasta Labbar

Mr. Swift klappar om sina trofasta Labbar

Samling

Samling