Det går bra nu!

Poletten verkar trillat ner hos både Hatari och settern Penny. Har just varit ute med dem och vi hade en fin stund tillsammans. Hatari hittade fågel först. Jag gick lugnt upp vid sidan av henne och tog några bilder, varefter jag lät henne resa. Hennes avance var sådär härligt frisk och respekten för fågel i luften hundraprocentig. Nästa fågeltagning var Pennys. Gordonsettern har verkligen gått från klarhet till klarhet under de veckor jag haft henne, så även idag. Det är alltid roligt att ringa hennes ägare, Jonatan, och berätta att hon gjort något vackert! Till hösten väntar provstarter för de båda, såväl som för Epson. Att ha struntat i vårproven och lagt tiden på dressyr och träning känns som ett smart drag, då jag kunnat ta det lugnt och jobba med de problematiska momenten utan stress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *