Tysk jaktterrier – allroundhunden!

Ännu ett inlägg på temat “TJT är bara rabiata och allmänt aggressiva hundar”.

Några av lammen hemma har blivit lite väl vidlyftiga – om de vore fågelhundar skulle man kunna säga att de gått ur hand. Tog därför med mig Mirra (G’s Mirra Tikkaotter) som idag fick agera vallhund – kanske något att lägga till i rasbeskrivningen? Betänk att hon knappt varit i kontakt med får/lamm tills för två årsedan (hon är 9 nu) och att 5 av våra svenska klövviltarter är skjutna på drev för henne. Tjt är en minst sagt bildbar hund som, om man sysselsätter sig med den och får den att förstå ens önskningar, är användbar till det mesta – som synes!

2 comments

 1. Kikade in för att se om det fanns några färska TJT bilder och det fanns det ju 🙂
  (Trevliga foton)
  Med glada hälsningar
  Husses Gunilla

  1. … som omväxling från alla bilder på stående pointrar kanske? 🙂
   Kommer troligtvis bli fler tjt-bilder inom kort – både från fullbruksprovsdressyr och valplådor!

   /Kalle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *